Omvendt julekalender

Hello!                          

Juletiden nærmer seg og mange henger opp julekalendere for og telle ned dagene frem til den store dagen. Du har kanskje sjokoladekalender? eller kanskje en gavekallender? Leger uten grenser og Sos Barnebyer har snudd rundt på hele "få" konseptet i julekalenderen, og har som sos barnebyer kaller det, laget en omvendt julekalender. Det går ut på at du gir og noen andre får.
Husk, "Det er større glede å gi enn å få!"SOS barnebyer: http://www.sos-barnebyer.no/stott-oss/skole-og-barnehage/grunnskole/omvendt-julekalender

Leger uten grenser: http://legerutengrenser.hyperinteraktiv.no/lug2011/

    

En anderledes julegave i år? Ta en titt, og  gjør en forskjell.

Gaven din til Leger Uten Grensers arbeid i rundt 65 land verden over. Arbeidet foregår ofte i glemte konflikter og utenfor medienes søkelys for mennesker i nød. Gaven din vil nå kriserammede i form av medisiner, mat og annen livreddende hjelp.

Gaven din til SOS barnebyer går til å gi barn en bedre hverdag, skolegang og trygge omgivelser. Støtte til bøker og skolematriale og annet. (Les mer på http://www.sosbarnebyer.no!

-Isabel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paazi

paazi

14, Hemsedal

Har du hørt om de glemte krisene? Vi vil fortelle deg om sakene media har glemt bort. Har du foreksempel hørt om krisen i Colombia? Hjelp oss å informere verden! Spre ordet. Legg oss gjerne til som venn og komenter!:) (hhtp://www.legerutengrenser.no)

Kategorier

Arkiv

hits