Spørsmål

Hei, Hvis dere lesere har ett spørsmål dere lurer på angående en krise, leger uten grenser eller støtte og hjelp de gir i kriserammede land? Vi vil gjerne høre hva du har og si! Fredag kommer det besøk til klassen vår av en feltarbeider og vi i paazi.blogg planlegger og lage et intervju med vedkommende. Så hvis det er noe du ønsker ett svar på, så komenter under!

 

 

4 kommentarer

Olav

09.nov.2011 kl.20:40

hei, dere høres veldig serriøse ut men vis jeg ville gitt noen penger skal jeg sende de til dere på en adresse eller skal jeg sende det dirrekte til røde kors?? :)

Veronica

09.nov.2011 kl.20:43

HEII :)) jeg er en jente på 9 som lurte på omm derre kunne poste noe som var innterresangdt for oss ogso?? jeg liker navnet deres det er fint. hva betyr det?? kan jeg ha det som navn jeg liker ikke navnet mitt... :((( men jeg syntes dere gjør en good job og brae utslag :)) stoor klem Veronica (pazzi <3)

paazi

10.nov.2011 kl.10:06

Hei! Så bra du liker arbeidet vårt: ) Vi skal gjøre så godt vi kan med å poste noe du også liker.

"Paazi" betyr fred. Du kan jo prøve å finne noe som ligner på navnet.!

Lykke til!

-Paazi

paazi

10.nov.2011 kl.10:10

Hei:) Takk for at du syntes det høres bra ut!

Vi hjelper Leger Uten Grenser, og det haddde vert fint om du ville hjelpe! Du kan gjøre dette på www.legerutengrenser.no...

Der ligger det en adresse du kan klikke deg inn på, så er du med på å hjelpe!

Mer info finner du på legerutengrense.no.

-Paazi

Skriv en ny kommentar

paazi

paazi

14, Hemsedal

Har du hørt om de glemte krisene? Vi vil fortelle deg om sakene media har glemt bort. Har du foreksempel hørt om krisen i Colombia? Hjelp oss å informere verden! Spre ordet. Legg oss gjerne til som venn og komenter!:) (hhtp://www.legerutengrenser.no)

Kategorier

Arkiv

hits