House of the doomed

Du bor kanskje i ett hus, eller kanskje en tre-roms leilighet med walk in closet? Kanskje har du hytte eller feriehus også. Du har eget rom, og et stort bad, med badekar og dusj. Du klager over at du ikke har egen tv på rommet, eller at vaskemaskinen er for treig. Og du irriterer deg over at du er den eneste i klassen som ikke har wii..

      

I flyktningeleiren i Bangladesh bor folk i leirhytter. De har ingen elektrisitet og ingen strøm. Taket er laget av trestokker og slitt plastikk, hvor det regner inn om nettene. Alle bor tett oppi hverandre og husene har bare ett rom. De må gå mange kilometer for og hente seg et glass vann, og det er ikke en gang sikkert at vannet er rent, de ender kanskje opp med diaree eller andre sykdommer som sprer seg i vannet. Og så sitter du der og klager over at du ikke har wii?

-Isabel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

paazi

paazi

14, Hemsedal

Har du hørt om de glemte krisene? Vi vil fortelle deg om sakene media har glemt bort. Har du foreksempel hørt om krisen i Colombia? Hjelp oss å informere verden! Spre ordet. Legg oss gjerne til som venn og komenter!:) (hhtp://www.legerutengrenser.no)

Kategorier

Arkiv

hits